Menu
EUR

Rivieras

Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0

Rivieras shop je bij Newstyle

Rivieras: Stap in Stijl en Comfort

Stel je voor: een zonnige dag aan de Franse Rivièra, met de zilte lucht en het geluid van kabbelend water op de achtergrond. Dat is precies het gevoel dat je krijgt wanneer je een paar Rivieras-schoenen aantrekt. Dit hippe modemerk uit Frankrijk is de belichaming van moeiteloze stijl en ongeëvenaard comfort.

Rivieras is ontstaan uit een passie voor de eenvoudige genoegens van het leven aan zee. Met hun kenmerkende ontwerpen en aandacht voor detail heeft het merk de wereld veroverd en een speciale plaats veroverd in de harten van modeliefhebbers overal ter wereld.

Het begon allemaal met de iconische Rivieras Classic 20-schoen, een moderne interpretatie van de klassieke espadrille. Met zijn lichte en ademende constructie, perfect voor warme zomerdagen, was de Classic 20 al snel een favoriet onder trendsetters. Maar Rivieras stopte daar niet. Ze hebben hun assortiment uitgebreid met een breed scala aan stijlen, kleuren en materialen om aan de verschillende smaken en voorkeuren van hun klanten te voldoen.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »