Menu
EUR

Lyle & Scott

Toon:
Lyle & Scott Pigment dye sweat short electric pink
-65%
Lyle & Scott
Pigment dye sweat short electric pink
€65,00 €53,72 €22,75 €18,80
 
Lyle & Scott Plain swim short sunshine yellow
-65%
Lyle & Scott
Plain swim short sunshine yellow
€45,00 €37,19 €15,75 €13,02
 
Lyle & Scott Baseball cap dark navy
-40%
Lyle & Scott
Baseball cap dark navy
€25,00 €20,66 €15,00 €12,40
 
Toon 1 - 3 van 3

Lyle & Scott shop je bij NewStyle 

Lyle & Scott is een gerenommeerd kledingmerk dat bekend staat om zijn tijdloze stijl en aandacht voor vakmanschap. Het merk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1874, toen het werd opgericht in Schotland. Sindsdien is Lyle & Scott uitgegroeid tot een iconisch merk dat geliefd is bij zowel mannen als vrouwen over de hele wereld.

Het kenmerkende symbool van Lyle & Scott is de adelaar, die het gevoel van kwaliteit en authenticiteit belichaamt. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en nauwgezet vakmanschap, wat resulteert in kledingstukken van uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid.

De stijl van Lyle & Scott is klassiek en tijdloos, met een moderne twist. Het merk biedt een breed scala aan kledingstukken, variërend van polo's en t-shirts tot truien, jassen en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een casual en sportieve look of een meer formele uitstraling, Lyle & Scott heeft kleding die past bij elke gelegenheid.

Naast stijl en kwaliteit heeft Lyle & Scott ook oog voor duurzaamheid. Het merk streeft ernaar om verantwoordelijkheid te nemen voor het milieu en maakt gebruik van duurzame materialen en productieprocessen. Ze werken samen met gecertificeerde leveranciers en nemen maatregelen om hun impact op het milieu te verminderen.

Lyle & Scott heeft een tijdloze aantrekkingskracht die generaties lang meegaat. Het merk is geliefd bij zowel jonge trendsetters als mensen die waarde hechten aan klassieke stijl. Met hun aandacht voor detail, vakmanschap en kwaliteit straalt Lyle & Scott verfijning en vertrouwen uit.

 

Merken
Maat
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »