Retourneren

Ruilen/Retourneren:

Artikel te klein, te groot of toch niet wat je ervan verwacht had? Daar doet newstyle.nl niet moeilijk over! Het kan natuurlijk gebeuren dat je het/de artikel(en) wilt ruilen. Ruilen dient binnen 14 werkdagen na ontvangst te gebeuren. Het te ruilen artikel mag niet gedragen zijn en moet voorzien zijn van alle eventuele labels. Uiteraard beschouwen wij een gepast artikel niet als een gedragen artikel. Dan is ruilen of retourneren geen probleem, wel kunnen we eventuele kosten in rekening brengen mocht het artikel beschadigd zijn.

De kosten van het retour sturen van een artikel zijn voor u als consument.

Het retourneren van kleding:

Je hebt het recht om binnen 14 dagen uw bestelling te herroepen en u heeft nog eens 14 dagen om de bestelling naar ons terug te sturen zonder opgave van redenen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Retour aanmelden:

Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na het verstrijken van de bedenktermijn, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. Je hebt 14 dagen om het retour te melden en vanaf het moment van melden 14 dagen om de bestelling te retourneren.

Retour adres:

Newstyle
Tussen de markten 14
4701As Roosendaal

Volg onderstaande stappen om de retourprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  1. Pak het pakket terug in met je ordernummer en e-mailadres.
  2. Geef je pakketje af bij het postkantoor.
  3. Wij zullen het bedrag uiterlijk binnen 3 dagen na binnenkomst van herroeping terugstorten.

Schrijf je in en ontvang 10% korting!

[mailpoet_form id="1"]
De waardering van www.newstyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 168 reviews.