Menu
EUR

Verzenden & retourneren

Bezorging aan huis door PostNL of DHL:

Wij streven er naar om uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In 99% van de gevallen is dit binnen 1 á 2 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. In ieder geval kunnen wij u garanderen dat het door u bestelde artikel nog dezelfde dag zal worden verwerkt mits voorradig en op tijd besteld wordt op een werkdag. Volg de Track & Trace code, die u per mail ontvangt, voor de actuele status van uw bestelling.

Pakjegemak:

Naast de normale verzending van uw bestelling met PostNL bieden wij nog een andere verzendmogelijkheid aan: Pakjegemak. Uw bestelling wordt niet bij uw thuis afgeleverd maar u kiest zelf uit een van de 2400 pick up points in Nederland waar u het pakket wilt afhalen. U bepaalt dus zelf de locatie waar u uw bestelling afhaalt. Tijdens het afrekenen in onze webshop kiest u voor Pakjegemak vul daarna uw postcode in en kies daarna uw gewenste locatie waar u uw bestelling wilt afhalen.

Afhalen in een van onze winkels:
U kunt ervoor kiezen om artikelen af te halen bij één van onze winkels. Dit geldt voor alle artikelen. De bestelling kan gedurende de openingstijden van de winkels worden afgehaald. Bij het afhalen in de winkel dient u uw ordernummer en legitimatiebewijs mee te nemen.

Verzending naar Belgie:
Wilt u uw bestelling naar Belgie laten verzenden, houdt dan rekening met €8,95 verzendkosten en 2 werkdagen levertijd. Wanneer u in de buurt woont of werkt van de Nederlandse/Belgische grens, dan is Pakjegemak een goed alternatief. Uw laat dan uw bestelling bij een van de afhaal locaties(zie boven) bij een plaats nabij de grens afleveren. Daar haalt u dan zelf uw bestelling op.

Verzending naar Duitsland:
Wilt u uw bestelling naar Duitsland laten verzenden, houdt dan rekening met €8,95 verzendkosten en 3 werkdagen levertijd. 

Orderbevestiging:
Wanneer newstyle.nl je bestelling via de webshop ontvangt, krijg je hiervan een bevestiging via mail met informatie over jouw bestelling toegestuurd. Controleer altijd of je deze bevestiging krijgt en controleer altijd of de gegevens in de bevestiging kloppen met je bestelling. Neem bij vragen of onduidelijkheden contact op met de klantenservice en vermeld je klant- en/of ordernummer.

Levertijden:
Wij streven ernaar om je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen te leveren. Wanneer jouw bestelling wordt verzonden ontvang je van ons een mail met daarin je Track & Trace link. Op deze manier kan je precies zien waar je bestelling is en wanneer het wordt bezorgd.

Retourneren:

Indien je niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze binnen een een termijn van 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen retourneren. Je kunt je bestelling retourneren, mits deze in dezelfde staat is als ontvangen. Je bent verplicht jouw retourzending aan te melden. Retourzendingen die niet aangemeld zijn, kunnen niet verwerkt worden. Je kunt je retourzending aanmelden via https://www.retourneren.nl/newstyle

Hier kun je ook gelijk het retourlabel aanschaffen. De kosten voor de retourzending zijn voor de klant. NewStyle is niet aansprakelijk voor retourzendingen die zoekgeraakt zijn en waarbij een verzendbewijs mist.

Zodra wij de retour in goede orde hebben ontvangen betalen wij het aankoop bedrag binnen 14 dagen aan u terug.

LET OP: artikelen met 65% korting mogen NIET retour worden gestuurd!

Klik hier om te retourneren of scan mij.

 


Tussen de markten 12
4701 AS Roosendaal

Voor alle retourzendingen vragen wij je om een ordernummer en naam in de retourzending toe te voegen.

Niet leverbare artikelen:
Wij streven ernaar om alle bestelde artikelen te leveren. Mocht er een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per mail van op de hoogte gesteld. Wij zorgen er dan voor dat het volledige bedrag binnen 3 werkdagen op je rekening wordt teruggestort.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »