Menu
EUR

Kronstadt

Toon:
Oliver shirt Navy
-65%
Oliver shirt Navy
€89,99 €74,37 €31,50 €26,03
 
Keld Newpant Navy Check
-65%
Keld Newpant Navy Check
€69,99 €57,84 €24,50 €20,24
 
Dean Diego shirt off white
-65%
Dean Diego shirt off white
€65,00 €53,72 €22,75 €18,80
 
Toon 1 - 3 van 3

Kronstadt Shop je bij NewStyle

Kronstadt gaat 21 jaar terug naar de tijd dat oprichter Thomas Olesen een gat in de Scandinavische modescène had opgemerkt. De Boheemse Deen creëerde een collectie overhemden met brede kragen, brede manchetten en stoere materialen. De respons was overweldigend en een opkomend merk was geboren. Na een paar jaar stond Kronstadt bekend om hun "funky" shirts met unieke en opvallende ontwerpen. De naam komt van de Russische stad die bekend staat om zijn opstand tegen de bolsjewieken in 1920 en de punkband Kronstadt Uprising.

Aan het begin van het nieuwe millennium verlegde Thomas Olesen zijn focus van funky overhemden naar goede pasvormen, discrete details en klassieke kragen, waarbij hij altijd de kwaliteit voorop hield.
Kronstadt breidde zijn kledinglijn uit met T-shirts, broeken, jassen, breisels en concentreerde zich op gerecycled katoen. Omdat hij zich terdege bewust was van de impact die de mode-industrie heeft op het milieu, begon Thomas Olesen al heel vroeg 15 jaar geleden gerecycled katoen te gebruiken in het productieproces. Katoenrecycling voorkomt onnodige verspilling en kan een duurzamer alternatief zijn voor afvalverwerking.

Kronstadt gelooft in het verzorgen van tweedehands garen. In onze collecties hebben we veel stijlen die gemaakt zijn van gerecycled katoen.

De Duurzame Toekomst

In het assortiment duurzame / gerecyclede kleding vind je t-shirts, sweatshirts, een breed scala aan gebreide kleding en zelfs jassen gemaakt van gerecycled katoen of plastic flessen. Wij vinden dit geweldig. Je herkent ons recycled programma aan het speciale groene hanglabel.

Bekijk hier de gehele collectie van Kronstadt

 

 

 

 

Maat
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »