Menu
EUR
Voorjaarstrends

Voorjaarstrends

Door: Luna van Drunen Reacties: 0

Ontdek de leukste voorjaarstrends van 2024!

Het voorjaar staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je garderobe een update te geven met de nieuwste trends. Of je nu een fashionista bent die altijd voorop loopt of gewoon op zoek bent naar wat inspiratie, wij hebben de leukste voorjaarstrends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires voor je samengesteld. Benieuwd welke trends dit zijn? Lees dan verder om te ontdekken welke stijlen dit seizoen helemaal in zijn!

Barbieroze

Het lijkt een modefenomeen zonder einde te hebben: Barbie blijft onverminderd populair en houdt ons stevig vast in haar betoverende, zuurstokroze omhelzing. Hoewel rood terrein lijkt te winnen, blijft roze triomfantelijk heersen, zoals duidelijk werd tijdens de Copenhagen Fashion Week. De roze broek van Catwalk Junkie past hier dan ook goed bij!

Kleurenpaletten

Dit voorjaar draait alles om kleuren die bij het seizoen passen, maar we gaan ook veel zwart terugzien deze zomer. Kleuren die verder veel op de catwalk verschenen waren: kalmerend blauw, rood, pastels en zonnig geel. Deze kleuren brengen niet alleen een zomerse sfeer, maar ze stralen ook elegantie en stijl uit. Dus update je kledingkast met kledingstukken in deze prachtige tinten en je bent helemaal on-trend.

Een blauwe linen blouse van NN07

Mooie rode knit van 10Days

Prachtige pastel jurk van POM Amsterdam

 

Statement items

Andere trends die veel naar voren komen zijn verschillende statement items. Experimenteer met deze verschillende items om te kijken wat echt bij jou past. Welke modetrend je bijna overal kunt verwachten in 2024? Het draait allemaal om volume, en dan bedoelen we echt flink wat volume. Denk aan oversized mouwen, wijde broeken en overvloedige ruches. Hoe groter, hoe beter, als het gaat om deze modetrend van 2024. 

Peek-a-boo! Een andere modetrend van 2024 heeft een verleidelijke, maar ook elegante uitstraling: cut-outs. Laat je huid zien in het komende jaar! Kies voor een blootgestelde schouder of ga voor een gedurfde look met een open rug. Het zit 'm in de details!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

25-01-2024
Voorjaarstrends

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »